Протестиращите земеделски производители от Пловдивско се заканиха да закарат  в

...
</TD
>Протестиращите земеделски производители от Пловдивско се заканиха да закарат  в
Коментари Харесай

Производители от Пловдивско: Къде са тия депутати?

Протестиращите аграрни производители от Пловдивско се заканиха да закарат  в понеделник тракторите в София, в случай че настояванията им не бъдат признати, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Колоната тежки машини мина през моста на панаира. Някои от тракторите стопираха върху самото оборудване.   

" Като пристигна време за избори – сме хубави. Сега по какъв начин един не пристигна при нас да ни попита: " Хора, къде са ви проблемите да ги решим? "  Къде са тия депутати? Нали са национални избраници? Един няма! " - съобщи Людмил Работов. 

Ангел Вукодинов напомни, че решението на земеделците от Пловдивско е да не одобряват изискванията, които държавното управление им слага. " Каквото и приказваме, някой би трябвало да ни чуе. Предварително сме оповестили събота и неделя отмора, жителите да си починат и да си отидат по родните места. От понеделник – митингът ще е на повече места в Пловдив, нищо чудно да се стигне и до посещаване в София " - съобщи производителят.

Тракторите бяха изгонени от моста поради заплахата оборудването да се срути под тежестта им. Машините направиха противоположен завой в посока към кръговото кръстовище на село Труд, където ще домуват през почивните дни. В понеделник митингите се възобновяват.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР